Klar for shoot!

åå nå gleder jeg meg sykt! vi kjører bortover til Thon Hotel snart for å bli tatt bilde av. Siden vi blir sminket og ordnet der borte sitter jeg med NULL sminke og håret i dott.. Ser virkelig ikke ut. Jeg blir borte i så å si hele dag, og ser for meg at jeg kommer til å bli dødssliten. Men dere får forhåpentligvis se bildene senere i dag, hvis ikke blir det i morgen ellernoe. såå wish me luck! 


 

ønsk meg lykke til!!

 

- TMP

 

Kvelden i bilder

heihei! kom nettopp hjem og er sykt sliten! Men har hatt en sykt bra kveld! Jeg og Merethe var i lag og det var sykt koselig og gøy, men utrolig godt å komme hjem igjen. Fikk ikke tatt noen brae bilder i kveld, så det får holde med iphone bilder;/ På søndagen har jeg blitt spurt om jeg skal være med på photoshoot med et svensk modellbyrå, vet ikke så mye om det enda, men tenkte å legg ut innlegg i morgen. Vi skal iallefall bli sminket der, og få tatt masse bilder, gleder meg sykt! Dere får forhåpentligvis se bildene fra shooten, men kan ikke love det! For kan hen vi må betale mye for å få de:( Skal mest sannsynlig til byen i morgen å se etter klær, så dere får kanskje se dagens innkjøp i morgen. Vi blogges;*

 


meg og merethe snuppa! 

 

Søteste søstren min hadde også bursdag i dag! Gratulerer med dagen beste duu! loveyoou! 

Vi blogges senere om shooten! 

- TMP

Better things are comingheihei! Var i havnen i dag og tok den del bilde, og skulle prøve meg litt på lukkertid:) Siden jeg går media er det en av tingene vi lærer oss for tiden. Ble veldig fornøyd med resultatene jeg fikk, så hvis dere vil kan jeg legge ut flere av bildene jeg tok.

 

Her er orginalbildet;

 - Hva synes dere? Vil dere se resten av bildene?

-TMP

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Februar 2013
hits