B&W

i dag hadde jeg mattetentamen.. noe som var veldig kjedelig og vanskelig! Satser på at det gikk greit, og om ikke må jeg bare jobbe mer med matten til neste år :) 

Er det noe jeg elsker er det svart/hvitt bilder! Finnes også så utrolig mange forskjellige måter å redigere de på, så om dere vil kan jeg lage et innlegg hvor jeg visere dere hvordan jeg redigerer mine :) Her er tre bilder jeg har tatt hvor jeg har brukt tre forskjellige metoder! 

Skal jeg vise dere hvordan jeg redigerer B&W bildene mine? 

-TMP

5 julefilmer

Endelig er det 1 søndag i advent! Åå, elsker virkelig jul! Er så sykt koselig. Det beste med julen er kanskje det å sitte inne forann peisen med kakao og se julefilmer! Det gir toppen av julestemning. 

Tenkte jeg skulle lage en liste med 5 julefilmer man se! Dette er disse filmene jeg liker å se i julen, finnes så klart mange andre bra filmer andre liker, som bad santa osv! 

Nr.1 - Hjemme alene

Dette er jo et must i julen! Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett disse fimene, men de garanterer hvertfall julestemning!
Nr.2 - Love actually 

Denne filmen må være verdens søteste julefilm! Denne blir jeg heller aldri lei av, og ser opptil flere ganger hver jul. Nr.3 - Polarekspressen

Polarekspressen må være den filmen som skaper mest julestemning hos meg, og dette er en film hele familien ser i lag hvert år - elsker den.
Nr.4 - Tre nøtter til askepott

Blir aldri noe julaften uten denne! Men kan aldri se den før julaften, det blir bare helt feil. Tror faktisk ikke det er et eneste år jeg ikke har sett denne på julaften. 
Nr.5 - The holiday 

Denne er jo så utrolig koselig, og er en film jeg bare har sett en gang - så denne må jeg se iløpet av juletiden :) 
Har du noen julefilmer du bare må se hver jul?

-TMP

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Februar 2013
hits